25 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Aleksandri madh shkoder

Tage: aleksandri madh shkoder

E themeloi ai? Aleksandri i Madh sipas Statutit të Shkodrës, zbuluar...

Vendi dhe roli i vërtetë i Aleksandërit të Madh në botën ilirike. Sakrificat e Lucia Nadin per zbulimin e Statuteve te Shkodres. Teksti...