13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage ALFONS BALLICI QYTETAR NDERI

Tage: ALFONS BALLICI QYTETAR NDERI

Kompozitori Alfons Balliçi shpallet “Qytetar Nderi i Elbasanit”

  Kompozitori i famshëm nga Elbasani dhe i njohur në arenën kombëtare e dnërkombëtare, Alfons Balliçi, shpallet “Qytetar Nderi i Elbasanit”. Në mbledhjen e rradhës së...