19 C
Tiranë
Monday, October 14, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Amerika kina rusuia janus bugajski

Tage: amerika kina rusuia janus bugajski

Janusz Bugajski: Amerika duhet të vendosë Kinën kundër Rusisë

Janusz Bugajski Si Rusia ashtu dhe Kina janë fuqi ekspansioniste që kërcënojnë interesat perëndimore në të gjithë globin. Sidoqoftë, mes tyre nuk ka aleancë të...