34 C
Tiranë
Sunday, August 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Amerike imigrante

Tage: amerike imigrante

SHBA vendos rregull të ri për imigrantët. Kategoria që penalizohet më...

Administrata e Presidentit Trump njoftoi të hënën një rregull të ri që mund t’u mohojë vizat dhe qëndrimin e përhershëm qindra mijëra njerëzve nëse...