36 C
Tiranë
Sunday, August 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Aplikacion

Tage: aplikacion

Aplikacioni që “zhvesh” femrat lakuriq bën namin

Në internet po qarkullon një program ose e thënë ndryshe aplikacion i quajtur “Deep Nu de". Ky program është krijuar nga një person anonim, i...

Ishte mbetës/ Ky është 19-vjeçari që u bë miliarder pasi përdori...

Dan Legg dikur ishte një adoleshent i dështuar, i cili nuk kishte asgjë prioritet për jetën e tij. Në shkollën e tij, ai njihej si...

Mësoni aplikacionin që iu tregon kur do vdisni

  Të parashikosh vdekjen është një tundim prej kohësh i njerëzimit, por tashmë një aplikacion premton ta bëjë këtë. Ekspertë në Rusi kanë krijuar një aplikacion...

Ky është aplikacioni që ju ruan internetin e telefonit

Nëse keni mësuar se MB tuaja kanë humbur çuditërisht, atëherë Facebook mund të jetë një prej përgjegjësve kryesorë. Fotot me rezolucion të lartë dhe...

Aplikacion për të mos shpërdoruar ushqimin

Në vendet e zhvilluara të Bashkimit Europian dhe në Shtetet e Bashkuara, thuajse gjysma e asaj që përgatitet për t’u konsumuar nga njerëzit nëpër...