12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Arbana osmani top-channel

Tage: arbana osmani top-channel

Po kaloj ditët e fundit… Arbana Osmani jep lamtumirën e papritur

Postimi i fundit i moderatores së njohur Arbana Osmani na ka bërë konfuz. E themi këtë pasi, Arbana Osmani ka dhënë alarmin në mesin e...