27 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Arben xhina

Tage: arben xhina

Arben Xhina emërohet Drejtor i Ri i Mjedisit në Elbasan

Arben Xhina është emëruar Drejtor i Ri i Agjensisë Rajonale të Mjedisit në Elbasan. Ai zëvendësoi në këtë detyrë Enver Shkurtin që është emëruar...