16 C
Tiranë
Saturday, October 19, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Arrestim elbasan peqin

Tage: arrestim elbasan peqin

Arrestohen 3 shtetas nga Belshi, Peqini dhe Elbasani. Ja për çfarë...

Komunikata e Drejtorisë së Policisë Elbasan: Policia Rrugore masa të shtuara për parandalimin e aksidenteve rrugore, si dhe për evidentimin e ndëshkimin e atyre drejtuesve...