23 C
Tiranë
Sunday, August 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Audi barcelona lojtare

Tage: audi barcelona lojtare

Çudia te Barcelona/ “Audi” detyron lojtarët të kthejnë mbrapsht makinat

Janë yje dhe kanë ndoshta secili koleksion makinash në shtëpi, por lojtarët e Barcelonës, janë të detyruar të kthejnë mbrapsht makinën të cilën ua...