12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Autostrade pagese

Tage: autostrade pagese

Ja kur fillon taksa për superstradën me pagesë. Ministrja Balluku tregon...

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka në plan të nënshkruajë brenda vjeshtës së këtij viti një kontratë koncesionare për rrugën Tiranë-Durrës, ku synohet që...