16 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Avion rrota

Tage: avion rrota

Piloti bën ulje spektakolare të avionit pa rrota

Ulje spektakolare e nje avioni me se paku 89 persona ne bord. Avioni i linjes Myanmar National Airlines në Birmani ka pësuar defekt në...