25 C
Tiranë
Monday, August 26, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Avion udhetare

Tage: avion udhetare

7 gjëra që nuk duhet t’i vishni kurrë nëse udhëtoni me...

Midis bixhuve, këpucëve, rrobave, xhaketave dhe parfumeve, ja cilat janë 7 gjërat që nuk duhet t’i vishni kurrë në avion që të mos ngadalësoni...