16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Baba deshperim

Tage: baba deshperim

“Thashë ta merrja edhe vajzën me vete”. Babai i dëshpëruar tregon...

Një vajzë e vogël me emrin Ana Mari, e cila jeton në fshatin Grabjan nuk është duke kaluar një fëmijëri të lumtur. Ana Maria jeton...