16 C
Tiranë
Saturday, October 19, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Baba vajze mjek lindje vdekje

Tage: baba vajze mjek lindje vdekje

Ndërron jetë pak pasi lind vajzën, familjarët akuza të forta mjekut

Alisa Tepikina i buzëqeshi për herë të parë dhe të fundit vajzës së saj të porsalindur, pasi vdiq pak çaste më vonë nga...