25 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Balla libra elbasan

Tage: balla libra elbasan

Elbasan/ Nis shpërndarja e librave, Balla: Deri në vitin 2021 librat...

Kryetari i Grupit Parlamentar Taulant Balla asistoi procesin e shpërndarjes së librave shkollorë në një nga shkollat e njësive administrative në Elbasan. Së bashku me...