27 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage BALLKAN KUFINJ

Tage: BALLKAN KUFINJ

Rishikimi i kufijve të Ballkanit do të ishte një gabim fatal

  Nga Adnan Cerimagic Gjatë një aktiviteti të përbashkët me presidentët e Kosovës dhe Serbisë fundjavën që shkoi, unë i bëra një thirrje të drejtpërdrejtë të...