13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Bashki belsh arif tafani taulant balla

Tage: bashki belsh arif tafani taulant balla

Çfarë deklaroi Taulant Balla dhe Arif Tafani gjatë prezantimit si kandidat...

Dua ta nis me një kryetar bashkie shumë të përkushtuar që bën pjesë në kryetarët e bashkive më me eksperiencë në Shqipëri. Është Arif...