16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage BASHKI CERRIK PASTRIM LIQEN PLEHRA

Tage: BASHKI CERRIK PASTRIM LIQEN PLEHRA

Bashkia Cërrik pastron 3 ton mbetje tek liqeni i Banjës

  Vetëm pak javë më parë kryebashkiaku i bashkisë Cërrik,  Altin Toska zhvilloi një ceremoni martese në sheshpushimin e liqenit të HEC Banjë. Por kjo...