16 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Bashki cerrik peme

Tage: bashki cerrik peme

Bashkia Cërrik fton qytetarët të mbjelllin pemën e tyre. Emrat e...

Bashkia cerrik ka ftuar qytetaret e saj qe te kontribuojne per rritjen e siperfaqeve te gjelberuara duke mbjelllur pemen e tyre. Synimi i bashkise...