13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Bebe diamant flori

Tage: bebe diamant flori

Nga biberoni me diamant deri tek krevati prej floriri, cila është...

Nga biberoni prej floriri dhe me diamant që kushton 112 mijë paund apo kostumet Gucci 1320 paund, e deri tek djepi e koleksioni i...