18 C
Tiranë
Thursday, October 17, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Belesh uje autobote banore fierze kryetar arif tafani

Tage: belesh uje autobote banore fierze kryetar arif tafani

Belësh, bashkia furnizon banorët me ujë me autobot

 Legjenda e ujit të pijshëm për fat të keq vazhdon ende në zonën e Dumresë. Është verë e nxehtë dhe një pikë ujë ka...