14 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage BIG BANG

Tage: BIG BANG

Misteri: Çfarë kishte në Univers, para Big Bengut?

Nga Stephanie Pappas Big Bengu, është menduar zakonisht si fillimi i gjithçkaje:Rreth 13.8 miliardë vjet më parë, universi i vëzhgueshëm shpërtheu, dhe nisi të zgjerohej...

Videoja e jashtëzakonshme: Nga Big Bang deri te njeriu, 13,82 miliardë...

  Një video e jashtëzakonshme e realizuar nga BBC-ja, përmbledh në vetëm 10 minuta, 13,82 miliardë vite nga fillimi i gjithçkaje, duke u nisur nga...