23 C
Tiranë
Monday, June 17, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage BORE LABINOT

Tage: BORE LABINOT

Elbasan/  Borë e paparë në  Labinot Mal, Shmil, Gurë i Zi...

  Borë e paparë në  Labinot Mal, Shmil, Gurë i Zi dhe Mollagjesh. Vazhdon puna për hapjen e rrugëve. Shihni fotot: ...