16 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Caj hither

Tage: caj hither

Pini një filxhan në ditë nga ky çaj dhe flokët tuaja...

Hithra e njohur edhe si “urtia dionica” në latinisht ka një trashëgimi të pasur bimore. Hithra ka qënë përdorur si një diuretik që në...