12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage CERRIK BASHKI QYTETARE

Tage: CERRIK BASHKI QYTETARE

U kish mbirë bari mbi çati, kryebashkiaku Altin Toska realizon ëndërrën...

  Ndërtesat po i zinin poshtë, dhe u kish mbirë bari mbi çati, kryebashkiaku Altin Toska u vjen në ndihmë familjeve në Cërrik. Me iniciativë të...