21 C
Tiranë
Monday, November 11, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage CIFTE SEKS

Tage: CIFTE SEKS

10 çifte tregojnë eksperiencat e tyre më të nxehta

Mbani mend: seksi nuk është gjithmonë ashtu siç duket nëpër filma! Por ka edhe raste kur kjo gjë bie dhe seksi kthehet si një “produksion”...

Çiftet arrijnë kulmin e lumturisë kur kryejnë seks një herë në...

Shumë studime janë kryer në lidhje në raportin në çift, se kur mund të arrihet lumturia. Ndryshe nga çfarë mund t’ju shkojë ndër mend,...

Ja çfarë ndodh me femrat pas seksit

Galeni, mjek grek, kishte shkruar: “Çdo kafshë është e mërzitur pas aktit seksual, përveç femrës njerëzore dhe gjelit”. Duke dashur të mos shfaqim mungesë respekti...

Kjo është arsyeja pse çiftet nuk ndahen dhe pse nuk bëjnë...

Nëse dëshironi të qëndroni tërë jetën bashkë, atëherë fillimisht sigurohuni që dhoma e fjetjes të mos jetë e qetë… Probleme financiare Kjo mund të jetë çdo...