25 C
Tiranë
Monday, August 26, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Cigare kafe

Tage: cigare kafe

Populli në botë që konsumon 3 mijë ton cigare e 7...

Kur lexon se ka një popull në botë, i cili konsumon shtatë mijë ton kafe në vit dhe tre mijë ton cigare, duket si...