25 C
Tiranë
Monday, August 26, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Ciklist gare

Tage: ciklist gare

Tragjike! Rrëzohet në metrat e fundit të garës dhe vdes çiklisti...

Bjorg Lambreht, 22-vjeçari i talentuar belg i skuadrës Lotto-Soudal nuk ia ka dalë mbanë. Viktimë e një rrëzimi gjatë kilometrave të parë të etapës...