25 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Deni hoxha harvard shqiperi

Tage: deni hoxha harvard shqiperi

Studenti shqiptar i Harvardit: Kosova dhe Shqipëria duhet të udhëhiqet me...

Studenti shqiptar në Universitetin prestigjioz të Harvardit, Deni Hoxha, porositë të rinjtë shqiptar që të angazhohen, t’i ndjekin ëndrrat e tyre, dhe të...