13 C
Tiranë
Tuesday, October 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Dimer meteorologe

Tage: dimer meteorologe

Meteorologët ngrejnë alarmin: Përgatituni për dimrin më të ftohtë në 8...

Muajt e dimrit që po vinë do të jenë muajt më të ftohte të tetë viteve të fundit. Acari dhe i ftohti ekstrem pritet...