25 C
Tiranë
Monday, August 26, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Dritan shakohoxha ilda bejleri

Tage: dritan shakohoxha ilda bejleri

U largua pas 11 vitesh nga supersport, Shakohoxha flet për herë...

Komentantori sportiv Dritan Shakohoxha ka folur për herë të parë për largimin e Ilda Bejlerit pas 11 vitesh nga SuperSport dhe për sherrin që...