12 C
Tiranë
Friday, November 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Droge euro

Tage: droge euro

Drogë dhe mijëra euro në shtëpi, arrestohen dy shqiptarë në Itali

Nën akuzën e mbajtjes dhe shitjes së lëndëve narkotike policia italiane ka arrestuar 3 shtetas, 1 italian dhe dy shqiptarë. Ata vepronin si një grup...