13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Dumre rigon

Tage: dumre rigon

Dumreja kthehet në “superfuqi” e prodhimit të rigonit. Por ja çfarë...

Dumreja i kthehet bimës medicinale të Rigonit. Për shkak të thatësirës, natyrës së tokave dhe largësitë nga qendrat e banuara, prej kohësh fermerët e...