25 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Dyndje ambasade

Tage: dyndje ambasade

Dyndje para Ambasadës Gjermane

Vetëm pak ditë më parë Bundestagu gjerman hodhi një hap historik në ndryshimin e ligjit për punësimin e emigrantëve në Gjermani. Në bazë të këtij...