16 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Edi reja hamdi salihi sulmues

Tage: edi reja hamdi salihi sulmues

E BUJSHME NGA SPORTI/ Kishte var fanelën, Edi Reja afron ish-sulmuesin...

“Më duhet pak kohë për të njohur skuadrën dhe si punohet në Federatë”. Kjo ishte një nga deklaratat e Edi Reja gjatë...