16 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Eksperte ballkan perendimor

Tage: eksperte ballkan perendimor

Ekspertja: Ndryshojnë politikat e zgjerimit të BE për Ballkanin Perëndimor

Një ndryshim i heshtur, por thelbësor, po i bëhet politikave të BE-së për Ballkanin Perëndimor. Me afrimin e mbarimit të mandatit të Komisionit aktual...