16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage ELBASABN KESHILL BASHKI

Tage: ELBASABN KESHILL BASHKI

Elbasan, krijohet për herë të parë Këshilli Vendor i Sigurisë Publike

Për herë të parë në shkallë vendi u krijua në Bashkinë e Elbasanit Këshilli Vendor i  Sigurisë Publike. Në përbërje të këshillit janë përfaqësues...