13 C
Tiranë
Tuesday, October 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Elbasani gjelberim mjedis

Tage: elbasani gjelberim mjedis

SHTIMI I GJELBERIMIT  PAKESON NDOTJEN E AJRIT DHE UL ZHURMAT

  Nga Ahmet  MEHMETI Deri tani, në të gjitha ngastrat e Zonës Qendrore te qytetit të Elbasanit ku është përqëndruar projekti “Mushkëri të gjelbëra për qytet tona”,...