19 C
Tiranë
Monday, October 14, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Elseid hysaj kombetare

Tage: elseid hysaj kombetare

Kombëtarja në alarm, Elseid Hysaj bie me kokë dhe dëmton qafën,...

Elseid Hysaj ka pësuar një dëmtim të rëndë me Napolin pasi ka rënë kokëposhtë gjatë një dueli ajror duke dëmtuar qafën Lajme të këqija...