18 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage EMRA FEMIJE

Tage: EMRA FEMIJE

13 emra fëmijësh që janë të ndaluar në të gjithë botën....

Sigurisht që çdo prind dëshiron që fëmija i tyre të ketë emrin më të bukur dhe të veçantë. Por, këta prindër e tejkaluan këtë dhe...

Si duhet ta quani fëmijën tuaj nëse dëshironi që të fitojë...

  Të gjithë duan më të mirën për fëmijët e tyre dhe prindërit bëjnë gjithçka që t’u japin atyre mundësinë dhe udhëzimet e nevojshme për...

Mos u vendosni asnjëherë këto emra fëmijëve tuaj, ja arsyeja …

Disa emra janë gjithnjë në modë për t’u përdorur, sado që kalon koha, ndërsa të tjerët bëhen të bezdisshëm dhe dalin jashtë asaj që...

Kujdes! Këta emra fëmijësh janë të ndaluar me ligj në Shqipëri

Zyrat e gjendjeve civile në Shqipëri kanë përpara një udhëzim ku i njofton nëpunëset se prindërit që vijnë të regjistrojnë fëmijën e porsalindur nuk...