25 C
Tiranë
Monday, August 26, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Enver hoxha isuf kalo bllok

Tage: enver hoxha isuf kalo bllok

Mjeku personal i Enverit: Çfarë gjeta në gjakun dhe radioskopitë e...

Për herë të parë kujtimet e mjekut personal të Enver Hoxhës vijnë në një libër. Raportet personale dhe një histori tjetër e Bllokut...