12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Erion isaj

Tage: erion isaj

Lirohet nga detyra Erion Isai

Erion Isai, pasi ka shpallur kandidaturën për kryebashkiak i Kolonjës në zgjedhjet që do të mbahen në 30 qershor, nën siglën e Partisë Socialiste,...