27 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Facebook nuse

Tage: facebook nuse

Tashmë mund të gjeni ‘zyrtarisht’ nuse në Facebook. Njihuni me opsionin...

Facebook ka lëshuar zyrtarisht shërbimet për njohje të reja mes përdoruesve të aplikacionit. Rrjeti social njoftoi për shërbimet e reja në një postim blogg-u,...