34 C
Tiranë
Saturday, August 24, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Familje Krastë elbasan

Tage: familje Krastë elbasan

Deputeti Taulant Balla ndihma, punësim dhe kujdes shëndetësor për familjen Çipi...

Deputeti Taulant Balla ka vizituar familjen Çipi në banesën e re së bashku me moderatoren e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” Ola Bruko. Deputeti solli ndihma...