16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Femije kujdestari

Tage: femije kujdestari

Udhëzimi i ri/ Kujdestaria, ja kur fëmijët i besohen një familjeje...

Me një Udhëzim të posaçëm, ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka përcaktuar rastet kur një fëmijë merret nga shteti prej familjes së tij...