32 C
Tiranë
Tuesday, August 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage FEMIJE MARTESE

Tage: FEMIJE MARTESE

Lindën në të njëjtën ditë e në të njëjtin spital, pas...

Një çift, që kanë lindur në të njëjtën ditë e në të njëjtin spital, ranë në dashuri pasi u takuan për herë të parë...

Historia e trishtë/ “Më fejuan 8 vjeç me dikë që më...

  Historia prekëse e një vajze që e fejuan 8 vjeç, e martuan 15 dhe u përdhunua çdo natë nga bashkëshorti. “I pyeta dhe m’u përgjigjën...