20 C
Tiranë
Monday, April 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Fifa klube kupe bote

Tage: fifa klube kupe bote

FIFA jep lajmin e madh, lind Kupa e Botës për klube!

Lamtumirë Botërori i Klubeve, tashmë do të kemi një kompeticion të ri, të quajtur Kupa e Botës për klube dhe njëjtë si Botërori i...