12 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Futbolliste tragjedi

Tage: futbolliste tragjedi

Mbytet në liqen futbollistja shqiptare

Tragjedi për familjen shqiptare dhe sportin në Zvicër por jo vetëm. Trupi i futbollistes shqiptare të Zvicrës dhe Young Boys, Florijana Ismailit është gjetur...