15 C
Tiranë
Tuesday, October 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage George soros sali berisha voa

Tage: george soros sali berisha voa

“Blen politikanë si askush tjetër në botë”- Ish-kryeministri Berisha flet për...

Xhorxh Soros, është një filantrop i cili ka zgjedhur të investojë për një shoqëri të hapur në Shtetet e Bashkuara dhe mjaft vende të...