12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Gjoba italian shqiptar

Tage: gjoba italian shqiptar

Vinte gjoba në emër të shqiptarëve, arrestohet italiani

Një shtetas italian është arrestuar, pasi vinte gjoba në emër të shqiptarëve. Mediat italiane raportojnë se italiani është arrestuar nga policia e Torinos, pasi ai...